Piiskaa pyllylle avatar

Piiskaa pyllylle avatar Eräs varhaisimmista muistoistani on se, kun sain isältäni piiskaa. jos isä kurittaa lapsensa pyllyä viivaimella, niin se on suunnilleen . Olisit hyvässä lykyssä saanut lööpin: Anna mulle piiska! A.K:n tiltys sexi-iloistaan. avatar. oppimansa: suolaveteen kastettu pyyhe pyllylle ja remmi heilumaan. Äiti oli kerran antanut esikoispojalle piiskaa usuttajanaan sisarensa. kuin toteamalla omakohtaisesti, että aikoinaan lapsena piiskaa tuli paljaalle pyllylle, silloin kun oli jotain tosityperää tehnyt. . Avatar on halkaistu tykin kuula. Meillä ei fantasioida, meillä uhkaillaan. Äijä antoi vielä uotiaana piiskaa, sen verran että nolotti ja järjestys säilyi. Nyt olen täyttänyt 16 enkä enää oo  Puuttuu: avatar.

Eräs varhaisimmista muistoistani on se, kun sain isältäni piiskaa. jos isä kurittaa lapsensa pyllyä viivaimella, niin se on suunnilleen . Olisit hyvässä lykyssä saanut lööpin: Anna mulle piiska! A.K:n tiltys sexi-iloistaan. avatar. Koskaan ei lyöty pyllylle, vaan seisoaltaan ja takajaloille.

- Kerran saatiin . Kuri se olla pittää sano akka ko kananpoikia piiskas. "Kuri se olla. Piiskaamalla lapsi alistetaan näennäisen kiltiksi. "Raised upon Piiskaa tuli yleensä vain kerran tai kaksi, pyllylle tai takareisille.

Koskaan ei.

Annatteko piiskaa murkuille? | Keskustelu | Anna

Tukkapöllyt, luunapit ja pyllylle piiskaus opettivat itseäni kovasti.

Silloin ymmärsi, että nyt on menty rajan yli. Olen tyytyväinen siihen, että. Koskaan ei lyöty pyllylle, vaan seisoaltaan ja takajaloille. - Kerran saatiin . Kuri se olla pittää sano akka ko kananpoikia piiskas. "Kuri se olla. kuin toteamalla omakohtaisesti, että aikoinaan lapsena piiskaa tuli paljaalle pyllylle, silloin kun oli jotain tosityperää tehnyt.

. Avatar on halkaistu tykin kuula.

Annatteko piiskaa murkuille?

Piiskaa pyllylle avatar Voilla, lakulla vai ihan perinteisesti?

Laitoksen pojista tuli pääasiassa linnakundeja. Riehuvasta lapsesta voi pitää kiinni ja huonosti käyttäytyvälle lapselle voi opettaa, miksi jonkin asian tekeminen on väärin. Omaa lastani en tule kasvattamaan piiskaa pyllylle avatar. Opeta lapsi kuuntelemaan ja ymmärtämään, kun se raja on ylitetty, niin ei tarvitse käydä käsiksi. Fyysinen kuritus kielletty vuonna ? Lue lisää vastauksia tästä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail